Mivel foglalkozunk


2008-ban indultunk egyedi szoftverfejlesztéssel, megcélozva a kis- és középvállalkozó szektort. Szakmai és technológiai tapasztalatunknak, tudásunknak köszönhetően akkor is tudtunk segíteni az ügyfeleknek, ha nem tudta pontosan azonosítani a fejlesztési pontokat. Ezen tapasztalatokat felhasználva több felsőoktatási intézményben és gimnáziumban végeztünk óraadóként oktatási tevékenységet. 2013-tól kezdődően ügyfélkörünk már multinacionális vállalatokkal is bővült és dolgozunk nyugat-európai partnerek számára is. Projektjeink során számos üzleti területen szereztünk tapasztalatot, amit hasznosítani tudunk a jövőbeni együttműködések során is.

Genertel Biztosító Zrt.


A Genertel Biztosító Zrt. publikus és intranetes weboldalainak fejlesztése. A web-es felületeken keresztül a Genertel Biztosító ügyfele vagy a Genertel Biztosító munkatársa közvetlenül megkötheti aktuális CASCO, KGFB, Lakás, Utas, Baleset, miniCasco, lopás Casco vagy az ingyenes biztosítások egyikét, kizárólag online eszközöket használva. A weboldalak adaptív módon viselkednek, külön tartalommal szolgálják ki a mobil és külön tartalommal az asztali böngészőket. Mobil felületen a szerződés egy chatbot, desktop eszközön egy varázsló segítségével köthető meg. A feladatban nagy kihívás és felelősség, hogy a biztosító közvetlen bevételi forrása függ a fejlesztett oldalak jó minőségétől, valamint az alkalmazásoknak számos böngészőn kell üzembiztosan működniük megfelelő sebességgel, jó felhasználói élmény mellett.

mobil böngészővel: m.genertel.hu, lakásbiztosítás kalkulátor chatbot
asztali böngészővel: genertel.hu, lakasbiztositas kalkulátor varázsló

„Az InfoCompass csapata az elmúlt két évben megújította cégünk mobil és a desktop portáját egy sikeres együttműködés keretében. Rugalmasságukkal és magas szintű technológiai ismereteikkel elérték, hogy bizalmat szavazzunk nekik a belső rendszereink frissítéséhez is.” – Buzás Gábor IT vezető, Genertel Biztosító Zrt.

Szépművészeti Múzeum"A Szépművészeti Múzeum az ókori Mediterráneum műtárgyait bemutató Hyperión adatbázis weboldalának design és sitebuild kivitelezési munkáira kérte fel az InfoCompass Kft-t. A hatékony és rugalmas együttműködés után együtt tervezzük az oldal további fejlesztését is." – Endreffy Kata, egyiptológus, a Hyperión szerkesztője

T-systems


A T-Systems Magyarország Zrt-vel közös együttműködésben egy hét hónapos közös fejlesztésben vettünk részt. Az InfoCompass Kft részéről egy hét fős csapatba egy fő senior fejlesztő és egy fő tervező, vezető fejlesztő lett a project-re dedikálva. A sikeres együttműködést újabb fél éves közös project követett, amin az InfoCompass Kft biztosította a tervező, vezető fejlesztő szerepkört. Mindkét project részletei jelenleg is érvényben lévő titoktartás részét képezik.

E-on


Feltöltés alatt...

Elcoteq


Feltöltés alatt...

 

 

 

Kiküldetési folyamatok teljes körű menedzsmentje

 

Beléptető és reportoló rendszerek portolása és továbbfejlesztése .NET-re

 

Beléptető rendszer back end hitelesítési algoritmusainak megvalósítása.

Írjon nekünk