Ügyviteli rendszerek fejlesztése "Minden, ami nem játék"


Célunk nem csak az egyedi, a megrendelő igényeit kielégítő, hanem versenyképes és minőségi szoftver pontos határidővel való elkészítése. A közös munka eredményességének érdekében az igényeket együtt határozzuk meg. Mindezeket alapul véve a lehető legjobb termék elkészítése a célunk, az egyedi ötleteket versenyképes termékké formáljuk. Több éves tapasztalatunk révén segítséget nyújtunk akkor is, ha az ügyfélnek nincs konkrét elképzelése. Az átláthatóságot szem előtt tartva rendszereink segítségével folyamatos monitorozási lehetőséget biztosítunk ügyfeleink számára a fejlesztés folyamatáról. Így az elképzeléseket megvalósítva versenyképesebb szoftvert tudunk létrehozni.

Rendszerintegrálás


Cégünk egyik fő profilja az informatikai rendszerek kialakítása kis- valamint nagyméretű vállalatoknak. Fontos, hogy egy informatikai rendszeren belül a különböző komponensek integráltak legyenek egymással, amivel ki lehet küszöbölni az emberi erőforrás pazarlását. Ezen szemléletet alapul véve kiemelkedő teljesítményt tudunk nyújtani különböző gyártók eltérő termékeinek illesztésében is. Az integrációkat mindig a nemzetközi szabványok és ajánlások mentén alakítjuk ki.

Outsourcing


A manapság gyakran használatos kifejezés, amelynek során a cég egy külső partnerre bízza egyes tevékenységeit. A kiszervezésnek számos előnyei közé tartozik, hogy csökkenteni lehet a belső erőforrások finanszírozását, a kiugró terheléseket képes kezelni. A partnerszerződésekkel bátrabban lehet nagy terhelést okozó döntéseket hozni úgy, mint nagyobb megrendelések elvállalása vagy nagyobb belső átalakítások. A kapcsolatépítésen keresztül szélesedik a szakértői gárda.

Projektvezetés


Egy termék fejlesztése során az igények felmérésétől, a követelményelemzéstől, a tervezésen át a termék átadásáig számos lépcsőfok van. A több éves szakmai tapasztalatunk révén segítséget tudunk nyújtani projektvezetésben. Elengedhetetlen egy vezető, aki képes irányítani, meghatározni a feladatokat és felállítani a mérföldköveket. Szükséges továbbá a feladatok függőségeinek felismerése, feladatok felelőseinek meghatározása, feladat-mérföldkő költségek és kockázatok meghatározása, költségek és kockázatok csökkentési lehetőségeinek felismerése, jelentések bekérése, illetve teljesítések monitorozása. Szükség esetén beavatkozás a fejlesztői folyamatba a projekt lábainak módosításával: idő, cél, erőforrás (pénz, ember, gép) optimalizálás, valamint az áttekinthetőség biztosítása.

Tesztelés


A piacon lévő szoftverek tesztelését is képesek vagyunk ellátni. Különböző tesztelési módszertanokat használva vállaljuk szoftverek tesztelését, egyaránt saját valamint a piacon kapható eszközökkel. A komponens teszttől, a rendszerteszten át, egészen az átvételi tesztig minden tesztelést elvégzünk. A tesztelés nem csak tesztek készítéséből áll, hanem többek között tesztesetek meghatározásából, eredmények értékeléséből és jelentéskészítésből. Garantálni tudjuk ezen feladatok elvégzését rövid határidővel.

Migráció


Az informatikai rendszerek bevezetésének és használatba vételének egyik legfontosabb lépése a rendszer kezdeti adatokkal történő feltöltése. A rendszer legfontosabb eleme az adat, ezért elengedhetetlen az adatmigráció, vagyis a különböző adatforrások összehangolása, az esetleges ellentmondások megszüntetése és a hibamentes adatbázis megalkotása. Az adatmigrációs tevékenység időszükséglete nagymértékben függ attól, hogy az adatok milyen forrásból, illetve milyen szerkezetben állnak rendelkezésre, így az időszükséglet csak ezen információk birtokában állapítható meg.

Írjon nekünk